Sunday 13 January 2013

Új SZUPER MELEG csini pufi télikabát XXL óarany - Jelenlegi ára: 1 Ft

Új, extra minőségű, szuper szabású, jó meleg pufi télikabát!
A vastag szőrmebélésének köszönhetően biztosan nem fogsz benne fázni! A szőrmés gallérja legombolható vagy felhajtható, hogy védje a nyakad a jeges széltől, akár sál nélkül is - és biztos nagyon csinos leszel benne!  
óarany színben
A kabátra NEM kell várni, az utalást követően 1-2 munkanapon belül postázom!!! Lehetőség van személyes átvételre is - előre egyeztetett időpontban - a Pacsirtamező utca és a Tímár utca sarkán, a III. kerületben Budapesten!
Fontos: Mielőtt leütnéd, kérlek, érdeklődj, hogy elérhető-e a kívánt méretben / színben, hogy biztos ne érjen csalódás! : ) Kérlek, hogy a vatera rendelés megjegyzésébe, ill. az esetleges utalás megjegyzésébe tüntesd fel a kívánt méretet és színt (utalásnál a vatera azonosítót is) légy szíves! Köszönjük szépen! : )
Általunk mért méretek:
 
 Méret 
 Hossz 
 Mellbőség 
 Derékbőség 
 Csipőbőség 
 Ujjhossz 
 Vállszélesség 
XXL
78
108
98
114
66
44
A méretek cm-ben értedőek, 1-2 cm eltérés adódhat kabátonként. A kabátok európai méretezésűek – ha már csalódtál hasonló termékek méretezésében, ebben biztos nem fogsz!  
A fenti táblázat alapján légy szíves válaszd ki, hogy melyik méret passzol Rád leginkább! Mivel a kabátok egyesével vannak lefóliázva, ezért a kibontott darabot cserélni sajnos nem tudjuk méret beli probléma miatt, hiszen így újként már nem tudnánk eladni.
Köszönöm, hogy benéztél, kérlek nézd meg a többi aukciómat is!


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2013-01-31 00:01
. Új SZUPER MELEG csini pufi télikabát XXL óarany - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 comments:

Post a Comment