Wednesday 30 January 2013

rózsaszín világoskék függöny anyag 140x130 - Jelenlegi ára: 1 Ft

A képen látható anyag,
szerintem voile.
Kellemessé teszi a szobát. Egy függönyből lett levágva, szegett, de házilag! Nem sötétíti be a szobát.
130 cm széles
kis ablakra, terítőnek, stb
Budapesten a Széll K. tértől 15 percre vehető át, (leütés másnapján) ált. hétköznapokon, de ha villámáron vásárolja meg, akkor Budapesten 3-4 hetes maximális átfutási idővel a házhozszállítást állom, licit előtti egyeztetés tárgyát képezve. Villámáron vagy előzetesen megbeszélve, az alábbi településeken is átvehető, megadott helyen és időpontban: Budakeszi, Érd, Székesfehérvár, Törökbálint.
Ritkán: Veszprém, Martonvásár, Baracska, Tárnok, Kápolnásnyék, Velence, Sukoró, Pákozd, Szabadbattyán, Kőszárhegy, Polgárdi, Füle, Igar, Mezőszilas, Enying, Simontornya, Cece, Előszállás, Alsószentiván, Dunaföldvár, Solt, Kecskemét, Szeged, Gyömrő, Maglód, Mende, Sülysáp, Szentmártonkáta, stb. Egy meghatározott helyen szoktam átadni a terméket, ha ez nem felel meg, kérem mindig licit előtt érdeklődjön, hogy ne legyen gond ebből!
Hétvégén vidéken vehető át.
Termékeim füst és állatmentes otthonból származnak.
Egyforintos aukciónál reklamáció nincs, akkor licitálj, ha ezt elfogadod! 200 Ft-alatt érte kell jönni, egyéb esetben máshol is tudunk találkozniKIZÁRÓLAG A LEÜTÉS ELŐTT MEGBESZÉLTEK SZERINT. Ha nem beszélünk meg semmi a leütés előtt akkor érte kell jönni, a félreértések elkerülése végett!


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2013-02-18 10:13
. rózsaszín világoskék függöny anyag 140x130 - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 comments:

Post a Comment