Thursday 26 July 2012

Dögös szaggat variálható farmer overál/ mini short - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Sziasztok!  
Aukcióm tárgya ez a szuper dögös kantáros naci. Hibátlan újszerű, talán 2x viselt. Akár ajándéknak is tökéletes. Akár egy toppal vagy fürdőruha fölé is tökéletes darab. Vagy külön is horható, egy mozdulattal lecsatolható.
Érdemes szétnézni nálam sok 1Ft-os terméket indítottam.
Szuper dögös, ne hagyd ki!!!!!  
  
FIGYELEM!!!!! !!!!! !
 
Személyes átvétel 2000. - Ft feletti vásárlásnál van!!
Figyelem!!!!! !!!!
Ha a termékkel bármi problémád lenne, szakadt, foltos, hibás, és ez nem volt feltüntetve a terméklapon, vagy bármi olyan észrevételed, panaszod van, ami nem felet meg a leírásnak kérlek írj e-mailt, emberek vagyunk tévedhetünk. Megoldjuk a problémát!!
Feleslegesen, meg nem beszélt problémák, egyéb sérelmek miatt ne rontsuk egymás értékelését! Ez sem neked, sem nekem nem jó!!
A termék vissza vásárlása esetén, a postaköltség természetesen a vevőt terheli.   
AZ EURÓPAI UNIÓ ORSZÁGAIRA VONATKOZÓAN 2004. 01. 01. -ÉN ÉLETBE LÉPETT ÚJ, A MAGÁN ADÁS-VÉTELI JOGOKAT SZABÁLYOZÓ TÖRVÉNY ÉRTELMÉBEN: AZ ÖSSZES AUKCIÓRA BOCSÁTOTT TERMÉK ÉS/VAGY ÁRU ADÁSVÉTELE SORÁN AZ ELADÓT NEM TERHELI SEMMIFÉLE GARANCIA , FELELŐSSÉG , VAGY VISSZAVÉTELI KÖTELEZETTSÉG A VEVŐJÉVEL SZEMBEN. A VEVŐ EZT VÁSÁRLÁSÁVAL ELISMERI ÉS TUDOMÁSUL VESZI.
Ha időd engedi, nézd meg a többi termékemet is, overallok, gyerek rucik, szandálok, sarú, táskák, szoknyák, tunikák, és sok szép márkás trendi rucit tettem fel.  
KÉREM CSAK AZ LICITÁLJON A TERMÉKEIMRE, AKINEK KOMOLY VÁSÁRLÁSI SZÁNDÉKAI  IS VANNAK, ÉS TERMÉSZETESEN KI IS FIZETI A TERMÉKET.
SAJNOS MOSTANSÁG MEGSZAPORODTAK A MEGGONDOLATLAN VÁSÁRLÓK!!
EZÉRT KÉREK MINDENKIT, VÁSÁRLÁS ELŐTT INKÁBB KÉRDEZZ, HA NEM VAGY BIZTOS VALAMIBEN!! ÍGY BIZTOSAN ELKERÜLHETJÜK A KELLEMETLENSÉGEKET!!
MEGÉRTÉSED ELŐRE IS KÖSZÖNÖM!!
KÉRDÉSEKRE SZÍVESEN VÁLASZOLOK!
Természetesen minden termékemet Kérésre postázom is!!
Befizetés CIB számlára történik.


Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Az aukció vége: 2012-07-26 14:18
. Dögös szaggat variálható farmer overál/ mini short - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

0 comments:

Post a Comment