Sunday 10 February 2013

LadySPA Argán Olaj 50ml A legjobb termék a hajadra - Jelenlegi ára: 2 500 Ft

Professzionális fodrászati termékek – Lady SPA
Akció! Most 3000Ft helyett 2500Ft, a készlet erejéig!
 
Az argánfa (Argania Spinosa) egy több millió éve őshonos fa, mely kizárólag Marokkó egy bizonyos részén terem meg. Az értékes olajat a fa termésének magjából nyerik ki. Egy liter olaj előállításához körülbelül 100kg argánfa gyümölcsre van szükség. Az olajat hagyományos módon kézi munkával sajtolják ki, s ez időigényes munka. Mindezeket figyelembe véve nem is csoda, hogy az argánolajat a világ egyik legdrágább olajaként tartják számon.
Az olaj tiszta és természetes, nem kezelik vegyi folyamatokkal. Több, mint 80%-ban tartalmaz értékes telítetlen zsírsavakat, fenolokat és karotint, antioxidánsokat, például alfa-tokoferolt, ami az E-vitamin legaktívabb, legkönnyebben szervezetünkbe beépülő fajtája.
A marokkói nők hosszú évszázadok óta használják a bőrök és hajuk védelmére és ápolására.
Az argánolaj minden hajtípusra használható, még a zsíros hajra is, hiszen normalizáló hatású és csökkenti a faggyútermelést. Csökkenti a fejbőr viszketését és haj szárazságát, kiváló hidratáló tulajdonságokkal rendelkezik, megvédi a hajat a külső hatásokkal szemben. Külön9sen alkalmas a kezelhetetlen, száraz haj ápolására. Kisimítja a hajszerkezetet, a hajkorona selymes, fényes, könnyen kezelhető és rugalmas lesz tőle. A festett hajak esetében a festett szín tónusát kiemeli, ragyogást kölcsönöz neki.
 
A Lady SPA Silk&Argan Oil termékcsaládjának minden tagja tartalmaz argán olajat. Ezt a márkát jelenleg Magyarországon csak a Carlo Resina Kft. forgalmazza. A Lady SPA márkanév egyet jelent a professzionális, kreatív és innovatív fodrászattal. Az összes termék összetétele a legújabb technológiákon és egyedi recepteken alapul.
 
A termékek csomagolásának mindegyikén olvasható a gyártási idő, „ hónap. év. gyártási kód” sorrendben. Bontatlan állapotban 36, bontottan 12 hónapig őrzik meg a minőségüket.
Származási hely: EU
További Lady SPA Silk&Argan termékek: Sampon 250ml-es és 1000ml-es kiszerelésben, Balzsam 250ml-és 1000ml-es kiszerelésben, kétfázisú hajápoló spray 250ml, Argán olaj + ápoló olajok 50ml-es pumpás kiszerelésben
CÉGES ÉRTÉKESÍTÉS, SZÁMLÁT ADOK A VÁSÁRLÁSRÓL!
A termék nagyobb tételben is rendelhető. Érdeklődj levélben a részletekről.
                            
Lady SPA Argan Oil Repair – Argán olaj
Kiszerelés: 50ml
Ez a termék a Lady SPA argán olajos termékcsaládjának csúcsa. Csak természetes anyagokat tartalmaz! Csodálatos termék nagyon értékes összetevőkkel. Azonnali fényt ad a hajnak és egészséges kinézetet. Rendszeres használatával véget vethetsz a töredezett, kócos hajvégeknek!
Összetevői: szőlőmag olaj, búzacsíra olaj, jojoba olaj, argán olaj, E-vitamin (tartósító). Enyhén illatosított, természetes illatanyaggal.
Szőlőmag olaj: hordozóolaj. Nem zsíros, könnyen beszívódik. Rugalmassá tesz a hajat és ellátja tápanyagokkal.
Búzacsíra olaj: Magas a vitamin és ásványi anyag tartalma. Sok benne az E-vitamin, ami természetes antioxidáns, tehát véd a szabadgyökök ellen. Természetes tartósítószernek is használják. Különösen a száraz haj kezelésére alkalmas.
Jojoba olaj: összetevői nagyon hasonlítanak a bőr természetes zsírjaira, ezért könnyen hasznosul akár a bőrre, akár a hajra kenve.
Használata: akár nedves, akár száraz hajra lehet kenni. Kis mennyiségben használd! Az ujjaiddal fésüld bele a száraz hajadba, főleg a hajvégekre koncentrálva. Vizes hajra a két tenyered között kissé melegítsd fel az olajat és simítsd végig a hajadon, majd szokás szerint szárítsd és formázd a frizurád.
Személyes átvétel/Utalás-Posta/Utánvét:
 
Személyes átvétel:
Feltétele, hogy pontosan érkezel és a termék(ek) vételárát pontosan kiszámolva hozod.
Több helyszínt tudok biztosítani és több időpontot, de ha nem jutunk közös nevezőre a lakcímem az átvételi helyszín – ezt vedd figyelembe rendeléskor! Sajnos nem tudok mindenkinek megfelelni!
Helyszínek.
XI. kerület a lakcímemen: előre megbeszélt időpontra tudsz jönni, ez lehet a hét bármely napján, reggeltől estig igény szerint. (5 perc gyalog a 7-es busz végállomása, 8-10 perc gyalog a 18-as, 41-es és 47-es buszok megállója, illetve a 141-es busz az utca alján tesz le).
Blaha Lujza tér – hétköznap munkaidőben 1 időpont, fix helyen, fix időben.
III. kerület, Óbuda, Tímár utca-Nagyszombat utca-Lajos utca környéke, kéthetente 1 időpont munkanapokon, munkaidőben.
XI. kerület Etele tér vagy Móricz Zsigmond körtér – hetente 1 időpont, általam megadott helyen és időben.
Más helyszín nem lehetséges, köszönöm a megértést!
 
10 000Ft feletti rendelés esetén tudok átadást biztosítani a Blahán munkaidő után, illetve a Deák téren, a Moszkva téren, valamint a 7-es busz vonalán (Albertfalva vasútállomástól a Bosnyák térig bezárólag).
Kivételt képeznek a szettek, melyeket csak a lakcímemen lehet átvenni!
 
Utalás-Posta:
Feltétele: E-mailt küldök a vásárlást követően az utalási adatokkal. Erre kérlek válaszolj, hogy tudjam, hogy megkaptad. Miután utaltál értesíts engem valamilyen formában, hogy tudjak róla. Amennyiben nem értesítesz nem adom fel a csomagod! Kérem ezt figyelembe venni!
 
Előre el kell utalnod a termék(ek) vételárát + a postaköltséget egy összegben. Az utalásról beérkezett értesítést követő max. 3 munkanapon belül postázom a terméket Neked. Ajánlottan!
 
Utolsó postázási nap: csütörtök! Utána már csak hétfőn megyek postára.
 
Utánvét:
Nagyobb összegű rendelés estén jó választás. 25kg súlyig 2190Ft, időgarantált postai Start Plusz csomaggal adom fel a csomagot, ez a feladás másnapján nálad is van. Átvételkor kell kifizetni a postafutárnak a termék(ek) árát és a postaköltséget egyben, készpénzben.
Amennyiben több csomagot adok fel egyszerre a postaköltséged csökkenhet, mert a posta ad mennyiségi kedvezményt! (1890Ft vagy 1855Ft).
Utolsó feladási nap: csütörtök, utána már csak hétfőn adok fel csomagokat.
(A Magyar Posta meg fogja szűntetni ezt a csomagot a közeljövőben, még nem tudom mi lesz helyette, de ameddig működik, addig tudjuk használni ezt a kényelmes lehetőséget! ) 
100% pozitív visszajelzésű, PROFI eladó vagyok.
Ha kérdésed van fordulj hozzám bizalommal!
Nézd meg a többi termékemet is!!!


Jelenlegi ára: 2 500 Ft

Az aukció vége: 2013-03-01 11:32
. LadySPA Argán Olaj 50ml A legjobb termék a hajadra - Jelenlegi ára: 2 500 Ft

0 comments:

Post a Comment