Sunday 10 February 2013

1500W FŰNYÍRÓ 45l gyűtőtartály BP. INGYEN HÁZHOZ - Jelenlegi ára: 1 Ft

Szia! Nagy házból kis lakásba költözöm, ezért tovább nem tudom tárolni a dolgaim. Ez jó hír Neked, mert biztosan találsz valami érdekeset + minden 1 Ft-ról indul.  De jó lesz ez nekem is, mert több terem lesz és egy kis pénzmag is áll a házhoz.: ) A porszívó alkatrésztől a luxus hűtőn keresztül minden lesz nálam, például egy autó is! Mindez csak pár napig! Azt a mindenit! De ez még mind semmi! A Jézuska mesélte mennyi ajándékot kaptatok és mennyire fárasztó volt ezt mind kivinni. Én voltam az utolsó akihez érkezett, de nekem már nem maradt semmi: ( Cserébe azt mondta, hogy mindenkinek aki legalább 12. 000-ért vásárol tőlem ingyen kiviszi a portékáját! Hát lehet ennek nem örülni? Sajnos a háta még fáj egy kicsit, ezért csak 20 kg-ig vállalta az ingyenes szállítást. Szóval licitáljatok ezerrel a feneketlen garázsból, padlásról előkerülő kincsekre, hogy jól induljon az évünk. Köszönöm!
Ha megnézed a többi portékámat is 2054-ben világbéke lesz!  De komolyan, ha nincs igazam 2055 január 1. -én adok 200 Ft-ot. (Euro addigra? Ugyan már kérem!: )
MOSTANTÓL MINDEN NAP TÖLTÖM FEL A KINCSEKET: ) FEBRUÁR 12-13. KEDD/SZERDA 3 PERCENKÉNT FOGNAK LEJÁRNI, ÉRDEMES EZEKEN A NAPOKON MONITOR KÖZELÉBEN LENNI: P
A csodálatos, mennyei, fantasztikus portéka leírása;
Lassan itt a tavasz! 45l-es gyűjtővel, 1500W motorral, 2950 min-1. Vágásmagasság 2, 5-8cm
2010-ben vettem, a kertem füves része 150 m2, ennek vágására használtam kb. 3 hetente.
Budapesten ingyen házhoz viszem 16. -án, olvasd el a részleteket.
NMÁ 1 Ft
A vaterán gyakran 5 perces aukció hosszabítás van, ezért a teszveszen lehet, hogy lemaradsz a kincseimről: (
A kincseket személyesen átveheted CSAK február 16. -án szombaton délben Dunaújvárosban, 13h-kor Érd Stop Shop parkolójában, BUDAPEST : 14h-kor Lurdy házban, 15. 30-kor Westendben és 17: 00-kor Duna Plázában EZEN A NAPON A NEHÉZ (pl. hűtő) TERMÉKEKET A MEGJELÖLT TELEPÜLÉSEKEN INGYEN HÁZHOZ VISZEM, ha aznap nem érsz rá akkor marad a posta: (
 Postai díjak 445 Ft-tól (10 dkg ajánlott levél) 1190 Ft-ig terjednek (20kg-os postai csomag) egyebet nem számolok fel!
Ne feledd abban a percben ahogy licitálsz a portékámra, valahol éppen kisüt a nap!
                                           
Ha tetszik ez a kincs akkor használd az automatikus licitet, hogy az újévi józano... akarom mondani hajtás közben el ne vigye valaki az orrod elől pár huncut garasért! Akkor aztán nagyon mérges leszel - így ni;
                                             
Kérdések és válaszok :
Az alábbi Úriembereket tiszelem és becsülöm (vagy nem), ezt kéretik tudomásul venni. Amúgy pedig nincs semmilyen politikai nézetem (amit elárulnék)), sem hovatartozásom, mert nem tartozok sehova és senkinek egy lyukas garassal sem.
Kedves Dakota, kérem ne szomorkodjon - legközelebb használja az automatikus licitet. Itt olvashat róla bővebben:  http: //www. vatera. hu/help/index. php? tutorial=buying_04
(Best Price Shop)
Kedves nemkicsit_nagyon, kérem iratkozzon fel a termékfigyelőmre és ne felejtse el megjelölni, hogy minden nap kér email értesítést az új portékáimról. Lesznek még itt érdekes dolgok holnap is.
(Best Price Shop)
Tisztelt zebrafan, én köszönöm a koporsót! Szeretek cserélni bármit - bármire, csak kérdezni kell.
12. 000 Ft felett pedig ingyen szállítok.
(Best Price Shop)
Tisztelt М а к с и м, mivel nálam minden aukció 1 Ft-ról indul, ha van már rajta licit - nem tudom átírni fixre, a rendszer nem engedi. (mindig is gyanús volt a felhasználói neved - gondolta Best Price Shop)
(Best Price Shop) 
Sikerekben gazdag Új Évet kívánok Neked! (+ egy portékát legalább tőlem, és máris jól kezdődik az év, nem?: )
HA Best Price Shop el van szontyolodva, ezeket a videókat nézi meg. Neked is ajánlom:
1., http: //www. youtube. com/watch? v=1tjwM7cSmRg
2.,  http: //www. youtube. com/watch? v=PIkrJm_ODSk
HA MÁR IDÁIG ELOLVASTAD EZT A SOK FONTOS INFORMÁCIÓT, IGAZÁN MEGNÉZHETNÉD A KÉPGALÉRIÁT IS,  HÁTHA OTT VÁR A TE KICSI KINCSED: )


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2013-02-12 16:30
. 1500W FŰNYÍRÓ 45l gyűtőtartály BP. INGYEN HÁZHOZ - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 comments:

Post a Comment