Monday 17 December 2012

VANILIA aroma100ml - Jelenlegi ára: 1 Ft

Gyönyörű, karamell színű, gyártásnál használt vanilia aroma. Még a kezed is befogja, az illata pedig fenséges. Vigyázat! Nagyon tömény tehát 1-2 csepp kell csak belőle!
Ünnepi süteményeink fenséges illatát a trópusi fűszernövényeknek köszönhetjük. A vanília (Vanilla planifolia) az egyetlen növény az orchideafélék közül, amelynek termése - a jól ismert vaníliarúd - fogyasztásra is felhasználható. Az aztékok már több mint ezer évvel ezelőtt ismerték, és kedvenc csokoládéitaluk ízesítésére használták. Európában  vanília a spanyol hódítók közvetítése révén terjedt el mint népszerű fűszer.
Azóta folyamatosan jelen van életünkben, és nem telik el nap, hogy ne találkoznánk az ízével. A sütemények, fagylaltok, puding, csokoládé és egyes likőrök, koktélok egyszerűen elképzelhetetlenek lennének nélküle.
Ez a fajta vanília aroma igazán praktikus a  vanília ízt igénylő süteményeknek és egyéb finomságoknak, de fontos tudni, hogy míg a vanília aroma mesterségesen előállított íz, addig a vaníliakivonat természetes, a növényből előállított ízesítő.
Mint látjátok ezeket én töltöm üvegekbe, tégelyekbe tehát nem origi a csomagolás. Nézzétek meg az értékeléseimet. Minden termékre garanciát adok hogy tényleg azt kapod amit veszel!
-100ML SÜTÉSRE, FŐZÉSRE! /Egy  évig is elég/. a SZEMÉLYES ÁTVÉTELT PREFERÁLOM DE BE IS TUDOM CSOMAGOLNI! A boltban kapható arom a csak 30ml!
100ML de ha más méretet szeretnél akkor teszek fel olyat.


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2012-12-18 18:43
. VANILIA aroma100ml - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 comments:

Post a Comment